EHPV tähistab täna 2.aprill-il oma 18.aastast sünnipäeva

18 aastat tagasi… @ehpv.ee
Narva lähistele Laagnasse kogunes individuaalne grupp, kes otsustas luua HIV-positiivsete inimeste võrgustiku. Sõbrad, täna on pidulik päev, mil me kõik võime end sünnipäevalapsena pidada!
Isegi kui väljas on endiselt külm, usume me vaatamata 2. aprillile kõigesse toimuvasse ja eriti sellesse, et oleme täna 18-aastased.
Meie töökoht on teine ​​kodu, kus veedame suurema osa päevast. Me kõik mõistame suurepäraselt, et organisatsiooni õitseng on meie enda heaolu võti. Selletõttu me mõistame, et meie järjekordne “Sünnipäev” tähendab seda meie organisatsioon kasvab ja areneb.
Meie organisatsioon ei ole suur kuid iga inimene kes kunagi töötas ja töötab praeguseni väärib tähelepanu, austust ja tänu, sest need kõik inimesed pole mittejuhuslikult tulnud meie organisatsiooni ja tänu kellele EHPV elas, elab ja elab veel kaua, kui jätkame oma jõu ja armastuse investeerimist selle arendamisse.
Palju on kogetud, palju möödas, palju jääb ajalukku, kuid kõige tähtsam on see, et täna tähistame järjekordset sünnipäeva, millest saab järgmine samm seatud eesmärkide ja tulemuste poole. Armas EHPV, soovime teile pikka iga ning õitsengut, palju lojaalseid töötajaid ja usaldusväärseid koostööpartnereid!
Olge terved! Hoolitsege enda ja lähedaste eest!
Palju õnne sünnipäevaks! Teie terviseks! EHPV – Eesti HIV-positiivsete võrgustik. Palju õnne sünnipäevaks! Teie ja meie terviseks! Happy Birthday! Be healthy!